Hand massage

Onze handmassage is een verzorgende massage die uw handen weer zacht en soepel maakt. Uw handen verrichten veel werk en kunnen af en toe wel een verwenmomentje gebruiken.  De Massage duurt ongeveer 15 minuten en zal worden afgesloten met een heerlijke créme.

Voet massage

Wist u dat er in uw voeten de uiteinden van uw zenuwen zitten ? Door onze massage masseren wij de knel en pijn punten in uw voeten zodat het lichaam weer gemakkelijk spanningen en afvalstoffen af kan voeren. De massage duurt ongeveer 15 minuten en zal worden afgesloten met een verzorgende voetenmasker.

Indiaanse Hoofdmassage

De Indiaanse hoofdmassage is een ontspannende massage met verwarmde oliën. De massage zorgt er voor dat u stress los laat, het laat de gezicht spieren ontspannen en bevorderd de doorstroming van het bloed.

Ontspanningsmassage

De naam zegt het al. De ontspanningsmassage is een ontspannende massage. Door zachte streken verdwijnen spanningen en knelpunten in uw spieren en worden afvalstoffen makkelijk afgevoerd. Na de massage voelt u zich helemaal zen en kunt er weer vol op tegen aan!

Sportmassage

De sportmassage is een krachtige massage welke op elk deel van het lichaam kan worden gegeven.  Er worden verschillende technieken gebruikt en kan pittig worden ervaren. 

 

 

 

Onze Massages

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?