Leliya is ontstaan in de zomer van 2018 en bestaat uit 2 takken. Leliya Sportservice 

& Leliya BeachCenter.

 

Wij zijn ontstaan in 2018 met het idee om een mobiele strandtent te realiseren. Vanuit deze strandtent konden wij ontspannende massages aanbieden aan het strand of op gewenste locatie.

Naast onze massages organiseerde wij ook activiteiten voor kinderen van 5-12 jaar. De ouder/ verzorger kan genieten van een massage terwijl wij de kinderen vermaken!

 

 

Toen het eerste seizoen was afgelopen besloten wij om door te gaan met Sport en Spel activiteiten te organiseren. Op deze manier werd Leliya Sportservice geboren. Via Leliya Sportservice organiseren wij nu verschillende Sport en spel activiteiten vaak gekoppeld aan een Thema of aan een Feestdag. Enkele voorbeelden zijn: Halloween Sprookjesbos - Pietengym - Rendierenrace - Paaseieren Speurtochten en diverse losse sport en spel activiteiten bij bestaande evenementen. 

In de zomer van 2019 hebben wij besloten om naast onze massagediensten ook strandartikelen te verkopen en verhuren. Zo kunt u nu ook bij ons terecht voor zwembandjes voor de kinderen, luchtbedden, water en zand speelgoed en gekoelde dranken.

Naast onze verkoopwerkzaamheden verhuren wij ook Strandbedden, Strandstoelen, Hangmaten & Parasols. 

Kortom Alles om uw dagje uit aan het strand compleet te maken!

ยป
Wie zijn wij

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?